luni, 19 martie 2012

Calorifere si radiatoare Vogel & Noot pe Einstal.ro

Magazinul nostru virtual comercializeaza produse din domeniul instalaÅ£iilor termice ÅŸi sanitare fabricate de cei mai cunoscuÅ£i producatori care deÅ£in o vasta experienÅ£a în acest domeniu. Pe Einstal.ro gasiÅ£i o gama larga de produse, astfel încât o data ce aÅ£i intrat pe site nu aveÅ£i cum sa nu gasiÅ£i ceea ce cautaÅ£i, iar preÅ£urile sunt pentru toate buzunarele: pompe submersibile produse de Jolly, pompe Dab, centrale marca Saunier Duval, hidrofoare sau calorifere ÅŸi radiatoare fabricate de Vogel & Noot.

Ultimul producator enumerat, compania Vogel & Noot, cu sediul în Austria, reprezinta una dintre cele mai vechi fabrici producatoare de echipamente termice pentru caminul tau, cu o experienÅ£a în domeniu de aproape 80 de ani. Înca de la începutul înfiinÅ£arii sale, Vogel & Noot era specializata pe producerea de radiatoare din oÅ£el inoxidabil. În jurul anilor 1970, compania a început sa produca radiatoare compacte, iar dupa 1990 Vogel & Noot fabrica radiatoare design ÅŸi convectoare. În anul 2003, firma Vogel & Noot Thermal Engineering a efectuat o expertiza solida în domeniul tehnologiei încalzirii, ÅŸi asta dupa ce a introdus patru sisteme de încalzire prin pardoseala. O data cu aceasta expertiza, compania ÅŸi-a demonstrat profesionalismul ÅŸi a devenit lider de piaÅ£a în tehnologia încalzirii, stabilind standarde noi pe piaÅ£a europeana a radiatoarelor.

Caloriferele plate produse de Vogel & Noot au un aspect foarte placut, dar în acelaÅŸi timp sunt ÅŸi sofisticate pentru ca reuÅŸesc sa dea caldura cu costuri mici deoarece folosesc un volum mic de apa cu care sunt capabile sa obÅ£ina o putere mare la temperaturi mai mici. În acest moment compania fabrica o gama larga de produse termice în funcÅ£ie de culorile preferate de dumneavoastra: cinci modele de radiatoare (plate, plane, verticale, tubulare ÅŸi design), convectoare, pereÅ£i încalziÅ£i, sisteme de încalzire prin pardoseala ÅŸi sisteme de evacuare a gazelor arse.

În prezent, Vogel & Noot are fabrici deschise în patru Å£ari europene (Austria, Germania, Polonia ÅŸi Ungaria), iar pe piaÅ£a produselor termice din România se regaseÅŸte începând cu anul 1997.

În magazinul virtual Einstal.ro gasiÅ£i mai multe radiatoare ÅŸi calorifere marca Vogel & Noot, la preÅ£uri accesibile, preÅ£uri ce variaza între 137 ÅŸi 589 de RON, în funcÅ£ie de marimea radiatoarelor. Toate radiatoarele Vogel & Noot comercializate pe einstal.ro au inclus în preÅ£ ÅŸi accesoriile (dop, console, aerisitor). Totodata, aceste calorifere panou sunt dotate cu marca de calitate ECO prin care se asigura o funcÅ£ionalitate sporita economica ÅŸi ecologica care determina o reducere cu 15 % a costurilor de încalzire ÅŸi astfel se produc mai puÅ£ine emisii de dioxid de carbon. Caloriferele Vogel & Noot au un design modern, fiind concepute ca mobilier termic ce dau un aspect estetic spaÅ£iilor în care sunt montate. Pentru mai multe detalii despre caloriferele ÅŸi radiatoarele Vogel & Noot pe care le comercializam, va invitam sa intraÅ£i pe site-ul nostru einstal.ro.  

Lista caloriferelor ÅŸi radiatoarelor Vogel & Noot comercializate pe einstal.ro:

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x1000 – preÅ£ 302 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x400 – preÅ£ 137 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x600 – preÅ£ 187 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x800 – preÅ£ 244 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x1200 – preÅ£ 360 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x1400 – preÅ£ 416 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x1600 – preÅ£ 474 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x1800 – preÅ£ 531 RON cu TVA

-          Calorifer Vogel & Noot 22x600x2000 – preÅ£ 589 RON cu TVA.


pompa submersibila, pompa submersibila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu